amaandamartinsson

Bättre dag

Publicerad 2011-09-07 19:01:01 i Vardag i Usa,

Har spenderat dagen dammsugandes, tvättandes och städandes. Blää... Alla vet ju vad jag tycker om att städa och ha ordning haha. Nu ska jag bara stryka den sista tvätten och sen ta ut soporna så är jag färdiiig. Ska hämta kidsen halv 3 och sen ska vi till biblioteket och spendera lite tid. Sen ska vi till den svenska familjen och leka lite. Medans jag dammsugade kom karl och isa in till mig (de svenska barnen) de hade inte börjat skolan än så de höll mig sällskap, så gött att få prata svenska med någon, och framför allt kunna prata ordentligt. Även om de vara är 8 och 9 år så går de ju å snacka med dom.
Har skypeat med mamma idag med. Saknar henne jättemycket!
Haha denna äger verkligen, klockrent!!

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2011-09-07 21:40:27

Snygg bild he he!Saknar dig också! Tänk nu på att det tar några veckor att bo in sig. Det blir bra, Amanda. Grunden finns ju med en bra familj så resten löser sig på vägen. Boka nu in dig på YMCA ! Kram kram

Postat av: matilda

Publicerad 2011-09-07 21:56:43

haha, mer än du som vill ha lite sällskap :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Amanda och är en house och dubstep älskande tjej. Den 29 Augusti flyttar jag till Boston för att vara au pair i ett år. Här får du läsa om mitt liv på andra sidan jordklotet. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela